top of page
Linora-Seraphina-Velouta-3294-Linora-Victory-Linora-Idris-groen-Linora-Idris-geel.png

CASAMIA COLLECTIE

Voor overgordijnen kunnen wij U tevens de CasaMia collectie aanbieden van Inside Blinds. Met deze collectie kies je jouw gordijnen volgens jouw interieur en smaak. De CasaMia collectie is verkrijgbaar in meer dan 40 trendkleuren, alle RAL, Pantone en NCS-kleuren, waardoor ontelbare combinaties mogelijk worden.

Met CasaMia by Inside personaliseer je jouw raamdecoratie en wandbekleding van A tot Z. Fan van een tekening of liever uni? Helemaal into felle kleuren of eerder neutraal? Voorkeur voor een fijn geweven of toch een dikkere stof? Alles kan, en dat in slechts 3 simpele stappen.

CasaMia_RG-Linora3299_OG-Lunastre3299_WB-Colette-Linora3288-3318-3301-3302-3296.png

STAP 1. KIES EEN DESIGN

Voor al wie op zoek is naar dat tikkeltje meer, selecteerden we de leukste en meest stijlvolle prints. Van streepjes en patronen tot tropische en fleurige dessins. Toch liever een uni-kleur? Ook dat kan!

STAP 2. KIES DE KLEUREN

De CasaMia-collectie telt meer dan 40 trendkleuren én krijgt jaarlijks een update. De interieurwereld staat namelijk niet stil, dus wij doen dat ook niet. Naast onze uitgebreide kleurencollectie behoren ook alle RAL, Pantone en NCS-kleuren tot de opties.

step2.png
CasaMia-stoffen-Loft3290-Velouta3315-Lunastre3310-Lace3326-Dolly3301-Venna3324.png

STAP 3. KIES DE STOF

De CasaMia-stoffen werden één voor één zorgvuldig geselecteerd omwille van hun tijdloze en stijlvolle looks. Het aanbod bevat zowel transparante als verduisterende stoffen in verschillende stijlen. Voor elk interieur is er een passende stof te vinden

bottom of page