top of page

OVERGORDIJNEN

Bent u opzoek naar meer gezelligheid en warmte in uw interieur? Gordijnen maken elke ruimte uniek en bieden steeds een sfeervolle meerwaarde om jouw ruimte meer aankleding te bieden.

Bij rido bieden wij  U verschillende gordijnen aan in de vorm van overgordijnen, vouwgordijnen, Japanse panelen en meer. Steeds beschikbaar in verschillende stoffen en texturen om te voldoen aan de stijl of smaak van uw interieur.

Voor onze overgordijnen werken wij steeds met de stoffen van Inside Blinds. Als ook kunnen wij u de Inside CasaMia collectie aanbieden. Met deze collectie kies je jouw gordijnen volgens jouw interieur en smaak. De CasaMia collectie is verkrijgbaar in meer dan 40 trendkleuren, alle RAL, Pantone en NCS-kleuren, waardoor ontelbare combinaties mogelijk worden.

Voor de bekleding van grote raampartijen zijn overgordijnen uiterst geschikt, zowel esthetisch als technisch. Bovendien doen ze wonderen voor de akoestiek en dragen ze bij aan de warmte- en geluidsisolatie van jouw woning. Met ons aanbod van de Inside Blinds stoffen voor overgordijnen kunnen wij zeker en vast de gepaste stof vinden in de stijl van uw interieur.

Ghent-180.png
overgordijnen

Overgordijnen kunnen tevens makkelijk gecombineerd worden.  Zo kan je perfect transparante gordijnen combineren met verduisterende overgordijnen. Zo kan je overdag voldoende licht binnen laten komen maar met de gewenste privacy. En kan er 's avonds genoten worden van totale privacy en een goed slaapcomfort.

 

Houten jaloezieën kunnen tevens een extra dimensie bieden aan de gezelligheid van de ruimte. De combinatie geeft jouw interieur een rijkelijke uitstraling

bottom of page