top of page
Favorite-230-2.png

VOUWGORDIJNEN

Bent u opzoek naar meer gezelligheid en warmte in uw interieur? Dan bieden vouwgordijnen een sfeervolle meerwaarde om jouw ruimte meer aankleding te bieden.

 

Vouwgordijnen hebben een warme uitstraling en zijn ideaal om de inkijk en lichtinval in je huis te regelen. Een vouwgordijn wordt manueel of elektrisch met baleinen opgetrokken zodat de stof in plooien valt.  Met de collecties van Inside vindt u makkelijk en vlot uw lievelingsstof. Doorschijnend tot verduisterende stoffen, met tekening of effen stoffen. In ons ruimte gamma kan u kiezen tussen verschillende materialen, stijlen, structuren en kwaliteiten, alles volgens uw wens.

Heeft u een groot venster waar u ook graag een vouwgordijn wil? Dan is uw keuze voor de vouwgordijnen van Inside Blinds vanzelfsprekend. Wij kunnen kwalitatieve vouwgordijnen leveren in extreem grote uitvoeringen. Vraag gerust meer info hierover in onze winkel te Leuven.

Helena 40 (1).jpg

U kan vandaag de dag uw raamdecoratie prima vanop afstand regelen. De vouwgordijnen van Inside lenen zich perfect tot automatisering en maken je huis daarmee niet alleen slimmer, maar doen het bovendien ook in waarde stijgen. U kan kiezen tussen een gewone motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening of een systeem dat aangesloten is op uw eigen domoticasysteem. Ook hierover meer info in de winkel.

Vouwgordijn kunnen ook gevoerd worden om de stof tegen de zon te beschermen, of om je vouwgordijn meer body te geven waardoor het mooier valt en voor een goed slaapcomfort.

Wij hebben tal van voeringstoffen beschikbaar, in meerdere kleuren en garanderen een sterke kleurvastheid. Dankzij deze unieke innovatie kunnen vouwgordijnen voortaan gewassen en gestreken worden, mét behoud van kleur.

Favorite 10.jpg
bottom of page